Što stjuardese ne vole da putnici rade na letovima?


Bivša stjuardesa otkrila je dvije stvari koje putnici rade u avionima, a koje ih najviše nerviraju. Možda ćete smatrati putnike oko sebe iritantnima prilikom leta, ali posada u kabini se mora nositi s punim avionom tih ljudi. Neizbježno, postoje stvari koje putnici rade, a koje otežavaju život članovima posade.

Jedna bivša stjuardesa objasnila je zašto mrzi kad ljudi rade određene stvari na letovima i zašto to može učiniti njen posao puno težim.

Prvo, stjuardese ne vole kad putnici istegnu noge u prolazu. Više osobe često rezerviraju sjedala uz prolaz zbog prostora za noge, a u ekonomskoj klasi taj je prostor ograničen. Međutim, bivša stjuardesa Madeline Forsyth rekla je za Narcity da to može biti bolno iskustvo za putnike.

Rekla je: “Shvaćam … letovi su dugi i nema puno prostora za noge. Primamljivo je nasloniti nogu ili ruku u prolaz, ali to bi moglo biti iznimno opasno i bolno.

“Ne samo da se posada i drugi putnici mogu spotaknuti nad vama, već je i teško posadi vidjeti preko kolica s hranom i pićem, tako da riskirate da vas pogodi jedno od ovih teških kolica.”

Njen savjet za sve putnike koji trebaju protegnuti noge je da ustanu između usluga i prošeću po prolazu aviona.

Drugo, Madeline je otkrila da putnici koji se zadržavaju u kuhinji ne pomažu posadi.

Kuhinja je vjerojatno najveći otvoreni prostor u avionu. Međutim, putnici koji se tamo okupljaju riskiraju da će smetati stjuardesama koje većinu predmeta koje im trebaju pohranjuju u ormare i ladice u kuhinji. Madeline je rekla: “U redu je ustati i protegnuti se, pogotovo tokom dugih letova, ali ako se duže vrijeme zadržavate u području kuhinje, otežavate stvari stjuardesama.”


What's Your Reaction?

LOVE
1
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL