Želite li uštedjeti novac na svojim telekomunikacijskim uslugama, ali ne znate koju ponudu odabrati? Kabelplus je jedan od vodećih austrijskih telekomunikacijskih pružatelja usluga koji nudi brojne atraktivne pakete po povoljnim cijenama. Ovaj članak će vam dati detaljan pregled paketa koje nudi Kabelplus Tarife, tako da možete donijeti informisanu odluku.

Paket Podaci Minute i SMS Roaming Dodatne opcije Cijena (EUR)*
EASY 18 GB Neograničene EU, SRB, BiH i MNE 22,45
PLUS 37 GB Neograničene EU, SRB, BiH i MNE 100 min u EU, 1 GB u CH, TR, ALB, MK 25,40
MAXX 73 GB Neograničene EU, SRB, BiH i MNE 250 min u EU, 1 GB u CH, TR, ALB, MK 30,03

Saznaj više

Paketi za kućanstvo

  1. “START” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 50 Mbit/s, digitalnu televiziju s više od 100 kanala, te telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i u nekoliko međunarodnih zemalja. Ovaj paket je idealan za manja kućanstva koja žele uživati u osnovnim telekomunikacijskim uslugama po povoljnoj cijeni.
  2. “PLUS” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 150 Mbit/s, digitalnu televiziju s više od 140 kanala, te telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i u mnogim međunarodnim zemljama. Ovaj paket je idealan za veća kućanstva koja žele uživati u brzom internetu i širokom izboru TV kanala.
  3. “PREMIUM” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 300 Mbit/s, digitalnu televiziju s više od 170 kanala, te telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i u mnogim međunarodnim zemljama. Ovaj paket je idealan za velika kućanstva ili one koji žele najbolje telekomunikacijske usluge koje nudi Kabelplus.

Svi ovi paketi uključuju modeme i uređaje za prijem signala, te neograničen internet promet. Osim toga, Kabelplus Tarife nudi i mogućnost nadogradnje paketa za one koji žele dodatne usluge.

B Free Tarife: Sve što trebate znati

Paketi za poslovanje

Kabelplus Tarife također nudi atraktivne pakete za poslovne korisnike koji traže pouzdane telekomunikacijske usluge. Ovdje su tri ponude koje možete odabrati:

  1. “START” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 30 Mbit/s, fiksnu telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i nekoliko međunarodnih zemalja, te mobilnu telefoniju s 1 GB podataka i neograničenim SMS-ovima. Ovaj paket je idealan za male tvrtke koje trebaju osnovne telekomunikacijske usluge.
  2. “PLUS” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 150 Mbit/s, fiksnu telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i mnogim međunarodnim zemljama, te mobilnu telefoniju s 5 GB podataka i neograničenim SMS-ovima. Ovaj paket je idealan za srednje velike tvrtke koje trebaju brzi internet i širok izbor telekomunikacijskih usluga.
  3. “PREMIUM” paket: Ovaj paket uključuje internet brzine do 300 Mbit/s, fiksnu telefoniju s neograničenim pozivima unutar Austrije i mnogim međunarodnim zemljama, te mobilnu telefoniju s 10 GB podataka i neograničenim SMS-ovima. Ovaj paket je idealan za velike tvrtke koje trebaju najbolje telekomunikacijske usluge i najveću brzinu interneta.

Kao i kod kućanskih paketa, i ovdje se nude modemi i uređaji za prijem signala, te neograničena internet konekcija. Kabelplus također nudi mogućnost nadogradnje paketa za one koji žele dodatne usluge.

Usporedba paketa

Ako usporedimo kućanske pakete, “START” paket je najpovoljniji, dok je “PREMIUM” paket najskuplji. “PLUS” paket nudi najbolju vrijednost za novac, jer nudi brzi internet i širok izbor TV kanala po povoljnoj cijeni.

Kada su u pitanju poslovni paketi, “START” paket je najjeftiniji, dok je “PREMIUM” paket najskuplji. “PLUS” paket nudi najbolju vrijednost za novac, jer nudi brzi internet, širok izbor telekomunikacijskih usluga i mobilnu telefoniju po povoljnoj cijeni.

Preporuke

Ako želite uštedjeti novac, “START” paket je dobar izbor za kućanstva i male tvrtke. Ako želite brzi internet i širok izbor TV kanala, “PLUS” paket je najbolji izbor. Za one koji traže najbolje telekomunikacijske usluge i najveću brzinu interneta, “PREMIUM” paket je idealan izbor.

U svakom slučaju, Kabelplus nudi brojne atraktivne pakete po povoljnim cijenama, tako da možete pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama i proračunu.

Kabelplus također nudi odličnu korisničku podršku putem telefona, e-pošte i društvenih mreža, tako da uvijek možete dobiti pomoć ako vam je potrebna.

Ako ste već korisnik drugog telekomunikacijskog pružatelja usluga, Kabelplus nudi i mogućnost prijenosa broja, tako da ne morate mijenjati svoj broj telefona.

Uz to, Kabelplus je poznat po svojoj pouzdanosti i kvaliteti usluge, što znači da možete biti sigurni da ćete uvijek imati stabilan internet i kvalitetnu telefonsku liniju.

Zaključak: Kabelplus Tarife

Kabelplus nudi brojne atraktivne pakete za kućanstva i poslovne korisnike, po povoljnim cijenama i s različitim brzinama interneta i širokim izborom TV kanala. Ovisno o vašim potrebama i proračunu, možete odabrati paket koji vam najbolje odgovara.

U svakom slučaju, Kabelplus je pouzdan i kvalitetan telekomunikacijski pružatelj usluga s odličnom korisničkom podrškom, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Čitaj Više


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL