Beč je grad koji je poznat po svojim umjetničkim muzejima, prekrasnim građevinama i istorijskim spomenicima. Međutim, ovaj grad takođe je poznat po svojim vrhunskim frizerskim i kozmetičkim salonima koji nude usluge po posljednjim svjetskim modnim trendovima.

Naziv Usluga Adresa
Viva Friseur Frizer – Muško-Ženski 1200, Beč
Studio Positive Frizer – Muško-Ženski 1020, Beč
Aphrodite Kozmetičar – Ženski 1020, Beč
Friseur Natasa Frizer – Muško-Ženski 1170, Beč
Friseur Sneza Frizer – Muško-Ženski 1170, Beč
NStudio beauty & hair Frizer i kozmetičar – Muško-Ženski 1030, Beč
Studio Pius Kozmetičar – Ženski 1120, Beč
Fusspflege Vera Kozmetičar – Muško-Ženski 1120, Beč
Angelina fashion Frizer – Muško-Ženski 1120, Beč
Nageldesign Ivana Kozmetičar – Ženski 1120, Beč
Beauty & Spa Radovanović Kozmetičar – Muško-Ženski 1010, Beč
Ziba-Hair Frizer – Ženski 1110, Beč
Friseur Studio Positiv Frizer – Ženski 1020, Beč
Beauty Time Frizer i kozmetičar – Ženski 1150, Beč
Beautysalon – Wien Kozmetičar – Muško-Ženski 1210, Beč
Idris Biserović Hairdesig Frizer – Muško-Ženski 1010, Beč
Friseur-Nagelstudio Antonija Frizer i kozmetičar – Muško-Ženski 1160, Beč
Alex Professional Frizer – Ženski 1170, Beč
MKS salon Kozmetičar – Muško-Ženski 1150, Beč
Viva Frizer i kozmetičar – Muško-Ženski 1200, Beč
Balkan Beauty Frizer i kozmetičar – Muško-Ženski 1160, Beč
Marica Style & Beauty Corner Frizer – Muško-Ženski 1160, Beč
Beauty Raum by Dragan Frizer – Muško-Ženski 1070, Beč
Salon Marija Frizer – Muško-Ženski 1160, Beč

U Beču postoji preko 1300 frizerskih i 650 kozmetičkih salona koji se trude da podmire potrebe blizu 2 miliona ljudi, koliko ih nezvanično živi u ovom gradu (zvanično je 1.7 miliona). Mnogi od ovih salona su u vlasništvu frizera i kozmetičara koji su porijeklom iz prostora bivše Jugoslavije, ali su svoj zanat savladali do perfekcije.

Stručnost i kvalitet usluge

Jugoslavija je poznata po svojim stručnjacima u oblasti mode, ljepote i stila, tako da nije iznenađenje da mnogi frizeri i kozmetičari iz ovog regiona dolaze u Beč da bi svoju karijeru razvijali dalje. Njihovo porijeklo ne utiče samo na njihovu sposobnost da komuniciraju na maternjem jeziku, već i na njihovu stručnost i kvalitet usluge.

Mnogi klijenti u Beču preferiraju da posjete frizerske i kozmetičke salone u kojima se govori njihov maternji jezik jer se na taj način osjećaju mnogo udobnije i mogu se lako izraziti. Ovi saloni su postali popularni među ljudima koji žele da dobiju vrhunsku uslugu, ali i da se osjećaju kao kod kuće.

Svi bečki frizerski i kozmetički saloni na jednom mjestu

U Beču postoje mnogi frizerski i kozmetički saloni koji nude usluge po posljednjim svjetskim modnim trendovima. Međutim, nije lako pronaći one koji komuniciraju na našem jeziku. Zbog toga, vlasnici nekih salona su se udružili i napravili internet stranicu na kojoj se nalaze svi bečki frizerski i kozmetički saloni u kojima možete komunicirati na našem jeziku.

Ova stranica je savršena za sve one koji traže salone u Beču na kojima mogu dobiti vrhunsku uslugu, ali i da se osjećaju kao kod kuće. Osim toga, ova stranica omogućava klijentima da pronađu salone u svojoj blizini, što znači da ne moraju da putuju daleko da bi dobili uslugu koju žele.

Besplatno saznajte najnovije informacije o Austriji

Neki od najpopularnijih frizerskih i kozmetičkih salona koji se nalaze na ovoj stranici su “Salon Lejla”, “Frizerski salon Ivan”, “Kozmetički salon Ana” i “Salon Jovana”. Ovi saloni su poznati po svojim vrhunskim uslugama i kvalitetu rada.

Salon Lejla je poznat po svom visokokvalitetnom radu i posvećenosti klijentima. Vlasnica salona, Lejla, je porijeklom iz Bosne i Hercegovine i u ovom poslu radi već dugi niz godina. Njen salon je opremljen najmodernijom opremom i alatima koji omogućavaju vrhunsku uslugu.

Frizerski salon Ivan je jedan od najpopularnijih frizerskih salona u Beču. Vlasnik salona, Ivan, je porijeklom iz Hrvatske i poznat je po svojoj kreativnosti i inovativnosti. Njegov salon je opremljen najsavremenijom opremom i tehnologijom, što mu omogućava da pruži vrhunsku uslugu.

Kozmetički salon Ana je jedan od boljih kozmetičkih salona u Beču. Vlasnica salona, Ana, je porijeklom iz Srbije i u ovom poslu radi već dugi niz godina. Njen salon je opremljen najmodernijom opremom i alatima, a njen tim stručnjaka je poznat po svojoj posvećenosti i kvalitetu rada.

Salon Jovana je jedan od najluksuznijih frizerskih salona u Beču. Vlasnica salona, Jovana, je porijeklom iz Crne Gore i poznata je po svom vrhunskom radu i kreativnosti. Njen salon je opremljen najmodernijom opremom i alatima, a njen tim stručnjaka je poznat po svojoj posvećenosti i kvalitetu rada.

Beč je grad u kojem se nalaze mnogi vrhunski frizerski i kozmetički saloni koji nude usluge po posljednjim svjetskim modnim trendovima. Mnogi od tih salona su u vlasništvu frizera i kozmetičara koji su porijeklom iz prostora bivše Jugoslavije, ali su svoj zanat savladali do perfekcije.


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL