Jedna putnica u avionu je spustila kosu preko sjedišta, a reakcije su bile brutalne


avion
avion

Iako postoje mnoga nepisana pravila avionskog etiketa o tome kako se ponašati prema drugim putnicima u avionu, rijetko se događa da se s nekim raspravljate zbog njihove kose.

Bizaran razgovor započeo je na društvenim mrežama proteklog vikenda nakon što je objavljen video u kojem se vidi žena kako svojom dugačkom kosom prekriva sjedište, što je očito pokvarilo pogled drugoj osobi na njihov zabavni sadržaj tokom leta.

Video, koji je objavio korisnik Twittera @‌humansnocontext, prikazuje plavokosu ženu sa kosom prebačenom preko sjedišta dok osoba sa kamerom pokazuje rukom nevjericu.

Na snimku se vidi kako putnik pokušava pomaknuti kosu, ali putnica je brzo vraća na mjesto i ponovo prekriva ekran.

Tweet je tokom vikenda sakupio više od 53 miliona pregleda, generirajući hiljade negativnih reakcija na putnicu s kosom.

Mnogi u komentarima su predlagali ekstremna rješenja za ovaj zaista neuobičajeni problem, čak i do tačke da putnici predlažu da joj skrate kosu.

Jedna osoba je napisala pod tweetom: “Ne, neću tolerirati”, praćeno GIF-om koji prikazuje djevojku sa škarama za rezanje kose.

Mnogi su imali kreativna rješenja za situaciju poput ove, ali nisu bili nimalo ljubazni u svojim prijedlozima.

Druga osoba je napisala: “Da su vam dozvoljene škare … riješilo bi se to u trenu”, što je dobilo više od 1,2 milijuna pregleda. Ispod toga je napisala: “Da budem iskren, samo ću reći: ‘Oprostite, vaša kosa prekriva moj video zaslon…’ Ako putnica nakon toga i dalje bude neobzirna, onda bih mogao postati kreativan.”

Jedna osoba je ponudila nasilnije rješenje: “samo ju povuci”.

“Ja bih stavila ljepilo i zalijepila je za sjedište”, predložila je druga korisnica.


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL