Kako instalirati Viber: Vodič za početnike


Kako instalirati viber
Kako instalirati viber

Viber je popularna aplikacija za razmjenu poruka i pozive putem interneta. U ovom vodiču, pokazaćemo vam kako instalirati Viber na vašem pametnom telefonu ili računaru.

Korak 1: Preuzmite aplikaciju

Prvi korak u instalaciji Vibera je preuzimanje aplikacije. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play Storeu za Android uređaje, App Storeu za iOS uređaje, kao i na zvaničnoj Viber stranici za računare. Potražite Viber aplikaciju na odgovarajućoj platformi i preuzmite je.

Korak 2: Instalirajte aplikaciju

Nakon što ste preuzeli aplikaciju, instalirajte je na vaš uređaj. Na Android i iOS uređajima, jednostavno slijedite uputstva za instalaciju. Za računare, pokrenite instalacioni fajl koji ste preuzeli sa zvanične Viber stranice.

Korak 3: Registracija naloga

Nakon instalacije, pokrenite aplikaciju i pratite uputstva za registraciju naloga. Potrebno je unijeti vaš broj telefona, a zatim pratiti dalja uputstva za kreiranje naloga.

Korak 4: Dodajte kontakte

Kada ste uspješno registrovali svoj nalog, možete dodati kontakte tako što ćete unijeti brojeve telefona ljudi sa kojima želite da komunicirate. Ako su vaši kontakti već korisnici Vibera, automatski će se dodati na vašu listu kontakata.

Korak 5: Počnite koristiti Viber

Nakon što ste dodali kontakte, možete početi koristiti Viber za slanje poruka i pozivanje svojih prijatelja. Viber također nudi mogućnost grupnih chatova, pozivanja i još mnogo toga.

Napomena: Kako biste koristili Viber, potreban vam je pristup internetu. Viber koristi internet vezu za slanje poruka i pozive.

Česta pitanja o instalaciji Vibera

Da li je Viber besplatan?

Da, Viber je besplatan za preuzimanje i korištenje. Međutim, ako želite pozivati ​​nepoznate brojeve, morate kupiti Viber Out kredite.

Da li je Viber siguran za korištenje?

Da, Viber koristi end-to-end enkripciju, što znači da su vaše poruke i pozivi potpuno sigurni i privatni.

Kako mogu prenijeti moj Viber nalog na novi uređaj?

Jednostavno preuzmite Viber na novi uređaj i prijavite se sa svojim postojećim nalogom. Vaši kontakti, poruke i pozivi će biti prebačeni na novi uređaj.

Da li mogu koristiti Viber na više uređaja?

Da, možete koristiti Viber na više uređaja, ali samo jedan uređaj može biti povezan na isti Viber nalog u isto vrijeme.

Kako mogu sačuvati poruke u Viberu?

Viber automatski čuva sve vaše poruke u aplikaciji, tako da ih možete pregledati u bilo kojem trenutku. Međutim, ako želite sačuvati posebne poruke, možete ih spremiti kao arhivu.

Kako gledati Netflix besplatno – savjeti i trikovi

Zaključak: Kako instalirati viber

Instalacija Vibera je jednostavan proces koji se sastoji od preuzimanja i instalacije aplikacije, registracije naloga, dodavanja kontakata i početka korištenja. Viber je besplatan za preuzimanje i korištenje, te je također siguran za korištenje zbog end-to-end enkripcije. Ako imate bilo kakvih pitanja o instalaciji Vibera, molimo vas da nas kontaktirate ili da posjetite zvaničnu Viber stranicu za više informacija.

Ukoliko se desi da imate problema prilikom instalacije Vibera, preporučujemo vam da prije svega provjerite da li imate dovoljno prostora na svom uređaju za instalaciju aplikacije. Također, ukoliko imate problema sa prijavom, provjerite da li ste unijeli tačan broj telefona i da li imate pristup internetu.

Uz Viber, komunikacija sa vašim prijateljima i porodicom nikada nije bila lakša i jednostavnija. Iskoristite prednosti ove popularne aplikacije i uživajte u besplatnom slanju poruka i pozivanju.


What's Your Reaction?

LOVE LOVE
0
LOVE
OMG OMG
0
OMG
HAHA HAHA
0
HAHA
COOL COOL
0
COOL