Kako vratiti obrisane slike: Sve što trebate znati


Kako vratiti obrisane slike
Kako vratiti obrisane slike

U današnje vrijeme, slike su važan dio našeg života. One nam omogućuju da zabilježimo važne trenutke i podsjetimo se na uspomene iz prošlosti. Međutim, nije neuobičajeno da slučajno obrišemo slike s naših uređaja. To je sigurno izvor stresa i frustracije, ali nemojte očajavati – postoje načini da vratite izbrisane slike.

Kako vratiti obrisane slike iz smeća?

Prva stvar koju trebate provjeriti je smeće na vašem uređaju. Mnogi ljudi ne znaju da obrisane datoteke ne nestaju odmah. Umjesto toga, one se pomiču u smeće i čekaju da ih trajno izbrišete. Stoga, ako ste slučajno obrisali sliku, posjetite svoje smeće i potražite datoteku.

Ako pronađete sliku u smeću, jednostavno je povucite na radnu površinu ili je vratite u izvornu mapu. Međutim, ako ste već trajno izbrisali smeće, postoje druge opcije koje možete isprobati.

Kako vratiti obrisane slike iz sigurnosne kopije?

Ako ste redovno stvarali sigurnosne kopije svog uređaja, vjerojatno ćete moći vratiti izbrisane slike iz te sigurnosne kopije. To je jedan od najjednostavnijih načina za vraćanje izbrisanih slika.

Da biste vratili sliku iz sigurnosne kopije, jednostavno spojite uređaj na računar i otvorite program za upravljanje sigurnosnim kopijama. Potražite datoteku slike koju želite vratiti i kliknite na gumb “vratiti”. Nakon nekoliko minuta, slika će se vratiti na vaš uređaj.

Kako vratiti obrisane slike s aplikacijama za vraćanje podataka?

Postoje mnoge aplikacije za vraćanje podataka koje možete isprobati ako ste izbrisali sliku. Ove aplikacije rade tako što skeniraju vaš uređaj u potrazi za izgubljenim datotekama i pokušavaju ih vratiti.

Međutim, važno je napomenuti da ove aplikacije nisu uvijek uspješne i mogu izbrisati druge datoteke koje želite zadržati. Stoga, ako se odlučite za korištenje aplikacije za vraćanje podataka, provjerite recenzije i pažljivo slijedite upute.

Kako spriječiti brisanje slika u budućnosti?

Najbolji način da spriječite brisanje slika u budućnosti je redovno stvaranje sigurnosnih kopija vaših datoteka i slika. To će vam omogućiti da vratite izgubljene datoteke u slučaju slučajnog brisanja.

Također, budite pažljivi prilikom brisanja datoteka. Provjerite dvaput ili triput prije nego što kliknete na gumb za brisanje kako biste bili sigurni da ne brišete nešto važno.

Konačne misli

Izgubiti sliku može biti vrlo frustrirajuće, ali nemojte očajavati. Postoje načini da ih vratite, kao što su provjera smeća, vraćanje iz sigurnosne kopije ili korištenje aplikacije za vraćanje podataka. Međutim, najbolji način da izbjegnete stres i paniku u vezi s izgubljenim slikama je da budete pažljivi i stvarajte redovne sigurnosne kopije.

Ako i dalje imate poteškoća s vraćanjem izgubljenih slika, možda je najbolje potražiti stručnu pomoć. Tehničari i stručnjaci za oporavak podataka mogu vam pomoći u povratku izgubljenih datoteka. U svakom slučaju, nemojte se predati – izgubljene slike se mogu vratiti!


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL