Luna i Kallie: Neodoljiva veza između bebe i mačke


Kelly De Alba je obavijest sa svoje bebi kamere i pomislila je da se radi o Kallie njenoj bebi koja se pomjerala. Međutim, kada je otvorila aplikaciju, De Alba je vidjela simpatičnog posjetitelja kako se smjestila u Kallin krevetić – porodičnu crnu mačku Lunu. A Luna nije imala problema da se udobno smjesti u bebinom krevetiću.

“Dobila sam obavijest, pa sam i otvorila i vidjela Lunu kako se miluje oko Kallie”, rekla je De Alba za The Dodo. “Kamera je bila direktno okrenuta njihovom licu, a one su na kameri izgledale kao da govore: ‘Mama, molim te, nemoj nas razdvajati. Molim te, ostaviti nas zajedno.'”

@kellydealba PT. 2 When your cat manages to get the door open to get to her baby.. Their bond amazes me. Don’t worry mommy was there within a minute 🥰#corememory ♬ you are my sunshine – christina perri

De Alba je objavila snimak na TikToku i ljudi nisu mogli prestat govoriti o odnosu Lune i Kallie.

Nažalost, De Alba nije mogla pustiti Lunu i Kallie da prenoće zajedno te večeri. “Ona zna kad čuje da mama dolazi, da ne smije biti u krevetiću osim ako smo mi tu”, rekla je De Alba.

Kallie i Luna su najbolje prijateljice još od dana kada je De Alba donijela mačku kući iz skloništa. Čim je Luna pomirisala Kallie, znala je da će to biti posebno prijateljstvo.

“Ona se odmah smjestila na Kallinu autosjedalicu u skloništu”, rekla je De Alba. “I rekla sam: ‘Ne mogu otići bez ove mačke. To je ta'”

Luna i Kallie imaju duboku vezu, ali mlada mačka je također jako bliska sa starijom djecom. Spava s njima noću – kada iskrsne prilika uvuče se u Kallien krevetić – i grli

Ali Luna uvijek nađe načina da se vrati Kallie. “Od početka, ona je bila Kallieina mačka”, rekla je De Alba. “To je doslovno veza između bebe i mačke.”

“Neovisno o tome gdje se nalaze, Luna uvijek izgleda kao da je odmah pored [Kallie]”, dodala je De Alba. Luna nije previše glasna, ali mijauče kada čuje Kallieno ime. Isto tako, Kallie reaguje isto kada mama spomene Lunu. “Nasmiješi se svaki put”, rekla je De Alba.

U posljednjih osam mjeseci, Kallie je izrasla iz bebe u djevojčicu – a njen odnos s Lunom je postao još jači.

“Kallie i Luna su još uvijek nerazdvojne”, rekla je De Alba. “Veći dio dana su zajedno, bilo da lutaju i prave nerede, jedu grickalice ili odmaraju. Luna obožava što je Kallie dovoljno velika da joj pruži mnogo ljubavi.”

“Kallie će ležati i milovati joj glavu dvadeset minuta, a obje su u raju”, nastavila je De Alba. “Luna još uvijek pokušava ući u Kallien krevetić kada god može, ali na kraju spava s većom djecom noću i s Kallie tokom dnevnog odmora.”


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL