Može li se jedući pizzu smršaviti?


Jedan muškarac uspio je izgubiti 0,5 kg bez obzira na to što je svaki dan konzumirao 10 kriški pizze. Osobni trener Ryan Mercer, 34, tvrdi da je sada snažniji nego što je bio na početku svoje izazovne dijete. Ryan je planirao dijetu u kojoj je pizza bila glavni dio obroka, a to se uklopilo u njegov kalorijski limit i ciljanu količinu proteina.

Kako je Ryan postigao svoj cilj?

Ryanov običan način prehrane je fleksibilna dijeta, uz zdrav unos proteina i sedam do deset porcija voća i povrća svaki dan. Međutim, kao dio svog izazova, Ryan iz Sjeverne Irske je pažljivo planirao dijetu u kojoj je pizza bila glavni dio obroka, a to se uklopilo u njegov kalorijski limit i ciljanu količinu proteina. „Pizza je jedan od mojih omiljenih jela, pa mi je bilo ugodno jesti je cijeli mjesec“, rekao je Ryan.

Kako je Ryan uspio biti zdrav i mršav?

Ryan je uz svoju pizzu uvijek ostavio prostora za dodatne snackove. Također, on preporučuje ovu dijetu samo ako odgovara osobnom stilu života. Na kraju mjeseca, Ryan je postao lakši, što je iznenadilo mnoge njegove pratioce. Gotovo 2 milijuna ljudi je gledalo njegovu objavu i počeli su se pojavljivati ​​brojni komentari.

Je li Pizza zdrava?

Pizze koje se kupuju u dućanima ili restoranima obično su vrlo visoke u kalorijama i mastima. Prosječna Dominos pizza sadrži oko 1760 kalorija – gotovo cijeli dnevni limit kalorija. Pizza je obično vrlo bogata soli. Previše natrija u prehrani može dovesti do visokog krvnog tlaka, bolesti srca i moždanog udara, pokazuju studije. Ali domaće pizze obično su zdravije ako zamijenite neke nezdrave sastojke s zdravima. Na primjer, zamijenite tijesto crvenim mesom s malo masnoće bijelim mesom poput piletine.

The Sun


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL