Golden Retriver i njegovo igranje s bebom je nešto izuzetno slatko


Jedan od razloga zbog kojih mnogi vole pse je njihova plemenita uloga kao zaštitnici porodice. Psi su vijekovima bili lovci, spasioci i još mnogo toga, ali njihova uloga kao jednostavni saputnici i zaštitnici je ono što je najprivlačnije kod ovih divnih životinja. Jedna mlada majka pokazuje kako psi i danas obavljaju ove uloge, što se vidi u ovoj interakciji između njenog psa i bebe.

Korisnica TikToka \@girlandhergoldens nedavno je objavila video snimak svog novorođenčeta, Isle, kako leži na podu sa jednim od njenih Zlatnih retrivera, po imenu Summit. U klipu Summit pokušava da se igra loptom sa svojom “novom sestrom”, a rezultat je predivan. Pogledajte snimak ovog trenutka u postu ispod!

Divna igra između psa i bebe

Summit je stavio loptu u Islinu dekicu i tražio da mu je ona baci, ali ona je još uvek bila previše mala da bi to uradila. Ipak, uspjela je da lopticu gurne pesnicom! Kada bude u stanju da baci loptu, znamo da će je bacati za ovog psa stalno. On vjerovatno broji dane do toga!

@girlandhergoldens Summit and Isla 💗 #girlandhergoldens #girlsbestfriend #mustlovedogs #newborn #goldenretriever ♬ Make You Mine – PUBLIC
@girlandhergoldens The way she looks at him 🥰 #girlandhergoldens #goldenretriever #goldenretrieversoftiktok #goldenretrieverlove #newborn #newbornbaby ♬ I GUESS I’M IN LOVE – Clinton Kane

Video koji je osvojio srca gledalaca

Gledaoci s pravom smatraju da je ovaj video neodoljiv. Korisnik TikToka \@andreahannah0 je komentarisao da je ovo “preslatko!” I druga osoba, \@jeremysample, je komentarisao emotikonima srca da bi izrazio svoju ljubav prema ovom videu. Mogli bismo gledati ovaj klip Summita i Isle cijeli dan!

Radosna sjećanja između kućnih ljubimaca i djece

Uvijek nam je drago da vidimo roditelje koji dijele predivne trenutke između svojih ljubimaca i djece. Ovo su divni podsjetnici na jednostavne radosti života i roditeljstva!

Zlatni retriveri – izuzetno prijateljske životinje

Zlatni retriveri su jedna od najomiljenijih pasmina na svijetu. Ovo nije slučajno – oni su nevjerovatno prijateljske i druželjubive životinje. Osim što su vrlo prijateljski nastrojeni prema ljudima, Zlatni retriveri su izuzetno inteligentni psi koji vole da uče. To ih čini izvrsnim izborom kao porodični ljubimci.


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL