Kako instalirati WhatsApp – Vaša potpuna vodič za instaliranje


Kako Instalirati WhatsApp
Kako Instalirati WhatsApp

WhatsApp je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija za razmjenu poruka i pozive. S više od milijardu aktivnih korisnika diljem svijeta, ova aplikacija omogućuje vam slanje tekstualnih poruka, fotografija, videa i glasovnih poruka. Ako ste se odlučili za instaliranje WhatsApp-a na svoj uređaj, evo potpunog vodiča za instalaciju kojeg ćemo vam predstaviti.

Korak 1: Preuzmite WhatsApp

Prvi korak u instalaciji WhatsApp-a jest preuzimanje aplikacije. WhatsApp je dostupan na App Store-u za iPhone korisnike i na Google Play Store-u za Android korisnike. Potražite aplikaciju “WhatsApp” u trgovini aplikacija i preuzmite je besplatno.

Korak 2: Instalirajte WhatsApp

Nakon preuzimanja, slijedite upute za instalaciju aplikacije na svom uređaju. Potvrdite da želite instalirati WhatsApp i pričekajte dok se aplikacija instalira. Ovo može potrajati nekoliko minuta, ovisno o brzini vaše internetske veze.

Korak 3: Registrirajte se za WhatsApp

Nakon što ste uspješno instalirali aplikaciju, morate se registrovati kako biste počeli koristiti WhatsApp. Prvo unesite svoj broj telefona. Nakon toga, WhatsApp će vam poslati SMS poruku s kodom za verifikaciju. Unesite taj kod u aplikaciju kako biste dovršili postupak registracije.

Korak 4: Postavite svoj profil

Nakon što ste se uspješno registrirali za WhatsApp, možete postaviti svoj profil. To uključuje dodavanje fotografije profila i naziva koji će se prikazivati vašim kontaktima.

Korak 5: Dodajte kontakte

Kako biste počeli koristiti WhatsApp, morate imati kontakte s kojima ćete razmjenjivati poruke. Možete dodati kontakte ručno ili možete uvoziti kontakte iz vaše telefonske knjige. Kada dodate kontakte, WhatsApp će vam prikazati one koji su već korisnici aplikacije.

Korak 6: Počnite koristiti WhatsApp

Nakon što ste sve postavili, spremni ste početi koristiti WhatsApp. Možete slati tekstualne poruke, fotografije, videe i glasovne poruke svojim kontaktima. Također možete obaviti besplatne pozive i video pozive putem aplikacije.

Čestitamo! Upravo ste uspješno instalirali i registrirali se za WhatsApp.

Pitanja i odgovori o instaliranju WhatsApp-a

Koliko košta WhatsApp?

WhatsApp je besplatna aplikacija. Možete preuzeti i koristiti WhatsApp besplatno.

Na kojim uređajima je dostupan WhatsApp?

WhatsApp je dostupan na iPhone, Android i Windows Phone uređajima.

Trebam li imati internet vezu da bih koristio WhatsApp?

Da, da biste koristili WhatsApp, morate imati aktivnu internet vezu.

Koliko poruka mogu poslati putem WhatsApp-a?

Ne postoji ograničenje na broj poruka koje možete poslati putem WhatsApp-a. Međutim, postoji ograničenje veličine datoteke koju možete poslati.

Mogu li koristiti WhatsApp na više uređaja?

Trenutno nije moguće koristiti WhatsApp na više uređaja istovremeno.

Zaključak

WhatsApp je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija za razmjenu poruka i pozive. Instalacija WhatsApp-a vrlo je jednostavna i zahtijeva samo nekoliko koraka. Nakon što se registrirate i postavite svoj profil, možete početi koristiti aplikaciju za slanje poruka i obavljanje poziva svojim kontaktima. Uživajte u korištenju WhatsApp-a!


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL