Pas koji se sklupčao na pokrivaču u napuštenoj zgradi zahvalan je što ga je neko pronašao


Donna Lochmann nije planirala pokupiti nijednog lutalicu kad se jednog februarskog jutra ukrcala u svoj đip. Iskusna spasiteljka obično se priprema za neočekivanu akciju spašavanja, ali ovog puta išla je izravno na hitan poziv.

Natalie Thompson, njezina kolegica, sjela je na suvozačevo mjesto kako bi joj bila pratnja. Dok je gledala kroz prozor, primijetila je nekog malog i smeđeg psa kako stoji na bočnoj ulici.

“Na jednoj od bočnih ulica, Natalie je primijetila psa”, rekla je Lochmann, glavna službenica za spašavanje života lutalica u Stray Rescue of St. Louis.

“Nakon što smo uzeli prvog psa, vratili smo se ulicom gdje smo ranije ugledali psa, ali nigdje je nismo vidjeli”, rekla je Lochmann. “Onda smo ga primijetili u ulici.”

Lochmann je gledala kako pas hoda niz stranu ulice. Spasiteljka je pokušala poći za njim, ali brzo je izgubila psa iz vida. Hodala je do kraja ulice gdje je pronašla napuštenu zgradu s nekoliko spratova i malo polje pored nje.

“Na drugom spratu nije bilo puno toga”, rekla je Lochmann. “Ali u sredini bila je deka, a vidjela sam psa kako leži na njoj.”

Lochmann je uspostavila kontakt očima s psom, koji je izgledao jako mlado. Dohvatila je jedan od svojih najpouzdanijih alata za spašavanje, povodac, ali brzo je shvatila da ga nema.

“Imala sam samo jedan povodac sa sobom, a bio je na psu u đipu”, rekla je Lochmann.

Spsiteljka se vratila natrag do svog auta da bi uzela povodac, ali kada se vratila, psa nigdje nije bilo.

“Ispostavilo se da su na drugom spratu bila vrata koja su vodila van na stražnji dio zgrade”, rekla je Lochmann. “Nisam to shvatila na prvu, ali on jest.”

Lochmann je nastavila tražiti psa oko ruba zgrade i na kraju je pronašla kako sjedi na otvorenom polju.


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL