Zlatni retriver Tucker oduševio internet svojim zavijanjem zbog snijega


zlatni retriver

Zlatni retriver pod nazivom Tucker je oduševio internet nakon što je video u kojem očajnički zavija jer misli da mu je vlasnik izašao vani da se igra bez njega postao viralan na društvenim mrežama.

U videu koji je vlasnik podijelio na TikToku, Tucker se čuje kako zavija iza vrata u prizemlju dok gleda svog vlasnika kako izlazi vani sa lopatom da očisti snijeg s prilaza, dok njegova mama odlazi da provjeri šta se događa.

Video koji je postao viralan : “Tata je bio vani i čistio snijeg, a Tucker je stvarno htio ići s njim jer je mislio da se tata igra bez njega.”

@tuckerdagolden He has never whined and howled like this! 😳 #goldenretriever ♬ original sound – Tucker Denny

Prema PetKeen-u, zlatni retriveri vole provoditi vrijeme u snijegu. U stvari, toliko se uzbuđuju da se valjaju u snijegu da ne shvaćaju da se moraju izvući iz njega prije nego što se pojavi hipotermija. Dakle, dok je u redu pustiti psa da se igra u snijegu, treba paziti da ne bude izložen tako niskim temperaturama predugo.

Znakovi da je vaš zlatni retriver prehladjen uključuju nevoljnost da se pomakne ili hoda, drhtanje, prekomjerno cviljenje, pokušaje držanja šapa van snijega, stalno traženje skloništa, šepanje i anksioznost.

@tuckerdagolden Replying to @darenak5 he’s helping this time ❄️ #tuckerdagolden #snowdog ♬ original sound – Tucker Denny

Video je brzo postao popularan na platformi, privlačeći ljubitelje životinja iz cijelog svijeta. Do sada je dobio više od 287.400 pregleda i 23.400 lajkova.

Jedan korisnik, wyliewin, komentirao je: “Pa… zašto mu ne dopustiti da se pridruži ‘zabavi’.” A glitterdystopia je rekao: “Tako je teško biti štene.” Raisa je dodala: “Tata se zabavlja bez MENE.”


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL