5 malih skijališta u Austriji koja morate posjetiti


5 malih skijališta u Austriji koja morate posjetiti
5 malih skijališta u Austriji koja morate posjetiti

Ako tražite nešto drugačije ili pokušavate pobjeći od gužvi, mali austrijski skijaški centri su odgovor za vas. Ne morate se uputiti prema velikim skijaškim centrima da biste se dobro zabavili na padinama. Svaka odredišta imaju svoj jedinstveni šarm i prednosti u usporedbi s većim skijaškim centrima. Naši stručnjaci za skijanje sastavili su vodič za najbolje male skijaške centre u Austriji.

Alpbach

Alpbach je mali austrijski skijaški centar koji je dio područja Ski Juwel. To je miran skijaški centar s predivnim pogledom na planine. Mještani su vrlo gostoljubivi, a zgrade imaju tradicionalni alpski šarm. Možete skijati na 109 km staza u području, a postoje i sjajne mogućnosti za izvanpistno skijanje. Staze su uglavnom pogodne za početnike i srednje napredne skijaše, s odličnim vezama prema susjednom Niederau-Oberau.

Bad Kleinkirchheim

Smješten na jugoistoku Austrije, blizu talijanske i slovenske granice, Bad Kleinkirchheim je divno mjesto za skijanje. Poznat po mirnim spa centrima i opuštajućoj atmosferi, ima puno toga za raditi na i izvan staza. Možete skijati na 103 km staza u području koja su uglavnom pogodna za srednje napredne skijaše. Smatra se skrivenim draguljem austrijskog skijanja.

Jeftino skijanje u Austriji: Otkrijte skrivene dragulje za proračunski skijaški odmor

Filzmoos

Filzmoos je jedno od najljepših malih skijaških centara u Austriji. Pogled na planine na i izvan staza je jedinstven u tom području. Možete skijati na 13 km staza u području s 8 skijaških liftova koji povezuju staze. Ovaj centar je idealan za početnike i srednje napredne skijaše. Međutim, iskusni skijaši će uživati na FIS trkaćoj stazi Michaela Kirchgassera. Također ima izvrsne uvjete za snijeg, što osigurava pouzdane uvjete tokom sezone.

Katschberg

Katschberg je jedan od najboljih malih skijaških centara u Austriji za porodice. Uživat ćete u 70 km staza koje su najpogodnije za početnike i srednje napredne skijaše. Porodice će uživati ​​ovdje zbog brojnih aktivnosti prilagođenih djeci, škola skijanja i kvalitetne dječje zaštite. Smještaj je uglavnom takav da možete skijati odmah do objekta, maksimalno iskoristivši vrijeme na stazama.

Besplatno saznajte najnovije informacije o Austriji

Kühtai

Smješten između Ö​tztal i Stubai planinskog lanca, Kühtai je jedan od najviših malih skijaških centara u Austriji. To znači da su uvjeti za snijeg fantastični tokom cijele skijaške sezone. Možete skijati na 46 km staza s odličnim mogućnostima za izvanpistno skijanje. Karta staza je pogodna za sve razine skijaša, s raznolikim terenima.

Skijališta u Austriji: Uživanje u Zimskim Čarolijama

Niederau-Oberau

Dio prekrasne doline Wildschonau, Niederau-Oberau je fantastična destinacija za skijanje. U području ima 109 km staza s odličnim vezama do obližnjeg Alpbacha. Teren je uglavnom pogodan za početnike i srednje napredne skijaše. Ako ste iskusni skijaš, možete uživati ​​u fantastičnom izvanpistnom skijanju s lokalnim planinskim vodičem. U ovom skijaškom području ima nešto za svakoga.

Često postavljana pitanja

  1. Koji su najbolji mali austrijski skijaški centri?
    Neki od najboljih malih austrijskih skijaških centara su Alpbach, Bad Kleinkirchheim, Filzmoos, Katschberg, Kühtai i Niederau-Oberau.
  2. Koje su prednosti posjećivanja malih austrijskih skijaških centara?
    Posjet malim austrijskim skijaškim centrima pruža mirnu atmosferu, ljepotu prirode, manje gužve na stazama i lokalni šarm. Također, većina tih centara ima staze pogodne za početnike i srednje napredne skijaše.
  3. Koje su najbolje aktivnosti izvan skijanja u malim austrijskim skijaškim centrima?
    U malim austrijskim skijaškim centrima možete uživati ​​u opuštajućim spa tretmanima, planinarenju, vožnji sanjkama, izletima u prirodi i posjetima tradicionalnim selima.

Čitaj Više


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL