Udaljenost gradova u Austriji: Otkrijte putovanje kroz predivnu zemlju Alpa


Udaljenost gradova u Austriji
Udaljenost gradova u Austriji

Austrija, zemlja Alpa, poznata je po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj kulturnoj baštini i slikovitim gradovima. Putovanje kroz Austriju može biti nezaboravno iskustvo, ali kako znati koliko je daleko jedan grad od drugog? U ovom članku ćemo vam pružiti detaljan pregled udaljenosti između različitih gradova u Austriji, tako da možete planirati svoje putovanje na najbolji mogući način. Bez daljnjeg odlaganja, krenimo na putovanje!

Bregenz do Burgenlanda: 493 km (306 milja)

Naša avantura počinje na zapadu Austrije, u gradu Bregenzu, koji se nalazi na obali prekrasnog Bodenskog jezera. Ako se uputite prema istoku, stići ćete do regije Burgenland, udaljene 493 km ili 306 milja od Bregenza. Burgenland je poznat po svojim vinogradima, termalnim izvorima i slikovitim selima.

Burgenland do Koruške: 166 km (103 milje)

Sljedeća destinacija na našem putovanju je Koruška, udaljena 166 km ili 103 milje od Burgenlanda. Koruška je poznata po svojim planinama, jezerima i skijaškim centrima. Ako volite aktivnosti na otvorenom, ovo je savršeno mjesto za vas.

Kako Austrija olakšava dobivanje dozvola boravka ne-EU radnicima

Koruška do Graza: 104 km (65 milja)

Nakon što istražite Korušku, možete se zaputiti prema jugu do grada Graza, udaljenog 104 km ili 65 milja. Graz je drugi najveći grad u Austriji i poznat je po svojoj arhitekturi iz doba renesanse i baroka. Grad je također dom mnogim kulturnim događanjima i festivalima.

Graz do Innsbrucka: 307 km (191 milja)

Na sljedećoj etapi putovanja, krenut ćemo prema zapadu, do prekrasnog grada Innsbrucka, udaljenog 307 km ili 191 milja od Graza. Innsbruck se smjestio u dolini rijeke Inn i okružen je visokim vrhovima Alpa. Ovaj grad je poznat po zimskim sportskim aktivnostima, ali i bogatoj kulturnoj baštini.

Besplatno saznajte najnovije informacije o Austriji

Innsbruck do Klagenfurta am Wörtherseea: 232 km (144 milje)

Iz Innsbrucka ćemo se uputiti prema jugu, do grada Klagenfurta am Wörtherseea, koji je udaljen 232 km ili 144 milje. Klagenfurt am Wörthersee je smješten uz istoimeno jezero i nudi prekrasne plaže i mogućnosti za vodene aktivnosti. Grad također ima bogatu povijest i zanimljive kulturne znamenitosti.

Klagenfurt am Wörthersee do Linza: 187 km (116 milja)

Iz Klagenfurta am Wörtherseea zaputit ćemo se prema sjeveru, do grada Linza, koji je udaljen 187 km ili 116 milja. Linz je treći najveći grad u Austriji i nudi mnoštvo muzeja, galerija i kazališta. Također je poznat po svojoj modernoj arhitekturi i živoj kulturnoj sceni.

Linz do Donje Austrije: 115 km (71 milja)

Slijedeća stanica na putu je Donja Austrija, udaljena 115 km ili 71 milju od Linza. Donja Austrija je regija bogata poviješću i kulturom. Ovdje možete posjetiti prekrasne dvorce, istražiti slikovita vinska područja i uživati u netaknutoj prirodi.

Šta je austrijska JÖ kartica i kako možete uštedjeti novac koristeći je?

Donja Austrija do Salzburga: 207 km (129 milja)

Iz Donje Austrije možete se uputiti prema zapadu do Salzburga, udaljenog 207 km ili 129 milja. Salzburg je poznat kao rodni grad skladatelja Mozarta i ima iznimno dobro očuvanu staru jezgru koja je pod zaštitom UNESCO-a. Grad je također poznat po svom godišnjem Salzburškom festivalu, koji je jedan od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu.

Salzburg do Sankt Pöltena: 197 km (122 milje)

Sljedeća etapa našeg putovanja je Sankt Pölten, udaljen 197 km ili 122 milje od Salzburga. Sankt Pölten je glavni grad Donje Austrije i nudi mnoštvo zelenih parkova, muzeja i kulturnih događanja. Ovo je miran grad pogodan za opuštajuće šetnje i uživanje u lokalnoj kuhinji.

Sankt Pölten do Štajerske: 128 km (80 milja)

Iz Sankt Pöltena krenut ćemo prema jugoistoku, do regije Štajerske, udaljene 128 km ili 80 milja. Štajerska je poznata po svojim vinogradima, termalnim izvorima i slikovitim brdovitim krajolikom. Ovdje možete istražiti čarobna sela, posjetiti vinarije i uživati u opuštajućim termalnim kupkama.

Koje austrijske savezne države nude besplatne javne vrtiće?

Štajerska do Tirola: 217 km (135 milja)

Slijedeća destinacija na našem putovanju je Tirol, udaljen 217 km ili 135 milja od Štajerske. Tirol je poznat po svojim planinama, skijalištima i predivnom krajoliku. Ovdje možete uživati u brojnim zimskim aktivnostima, ali i istraživati prirodu tokom toplijih mjeseci.

Tirol do Gornje Austrije: 197 km (122 milje)

Iz Tirola ćemo se uputiti prema sjeveru, do Gornje Austrije, udaljene 197 km ili 122 milje. Gornja Austrija je regija s mnoštvom jezera, planina i slikovitih sela. Ovdje možete uživati u prekrasnoj prirodi i istražiti brojne planinske staze.

Gornja Austrija do Beča: 179 km (111 milja)

Sljedeća stanica na našem putovanju je Beč, udaljen 179 km ili 111 milja od Gornje Austrije. Beč je glavni grad Austrije i jedan od najljepših gradova Europe. Poznat je po svojim povijesnim znamenitostima, veličanstvenim dvorcima, umjetničkim muzejima i bogatoj glazbenoj baštini. Ovdje možete doživjeti pravu europsku eleganciju i kulturu.

10 načina kako uštedjeti novac pri kupovini namirnica u Austriji

Beč do Vorarlberga: 490 km (304 milje)

Naša posljednja destinacija je Vorarlberg, najzapadnija austrijska regija, udaljena 490 km ili 304 milje od Beča. Vorarlberg je poznat po svojim slikovitim planinskim krajolicima, skijalištima i predivnim jezerima. Ovdje možete uživati u aktivnostima na otvorenom, istraživati šarmantna sela i upijati prekrasne poglede na planine.

Često postavljana pitanja

  1. Koliko je udaljenost između Bregenza i Beča?
    Udaljenost između Bregenza i Beča iznosi 490 km (304 milje).
  2. Koja je udaljenost između Graza i Salzburga?
    Udaljenost između Graza i Salzburga iznosi 307 km (191 milja).
  3. Kako mogu putovati iz Linza do Innsbrucka?
    Najbolji način za putovanje iz Linza do Innsbrucka je putovanje autocestom ili korištenje željezničke veze.

Čitaj Više


What's Your Reaction?

LOVE
0
LOVE
OMG
0
OMG
HAHA
0
HAHA
COOL
0
COOL